Over ons

Wijndomein Hagegoud een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit primeert boven kwantiteit. Het is ontstaan uit passie voor de natuur en voor de mooie producten die men met vruchten kan produceren.  Het begon 8 jaar geleden met een paar honderd druivelaars, als een hobby, maar al gauw is dat aantal opgelopen tot zo'n 2500 stokken. 

Onze missie is kwaliteitswijn te maken: een gecorseerde rode wijn en frisse, aromatische witte wijnen. Het microklimaat van Geetbets, afgeschermd door de Ransberg van overmatige regen, leent zich hier uitstekend voor.

Geetbets is een landelijke gemeente in het Hageland en maakt deel uit van de provincie Vlaams-Brabant. Samen met de deelgemeenten Rummen en Grazen, telt het een kleine 6000 inwoners en verschillende prachtige panden zoals het kasteel van Bets (Heerlijckyt van Elsmeren), het kasteel van Hoen en het prachtige klooster van Oriente in Rummen.

Probeer zeker eens één van de mooie wandelroutes in Geetbets zoals de Grootveldwandeling die op slechts enkele minuten van ons wijndomein passeert. Een bezoek aan Wijndomein Hagegoud is zeker de moeite waard. We geven u graag een rondleiding met wat uitleg in de productieruimte en een wandeling naar de wijngaard. Uiteraard is er aansluitend een degustatie van onze wijnen mogelijk. Gelieve hiervoor een afspraak te maken op het nummer 0473 48 27 21 of via email [email protected]
http://wandelroutes.org/wandelen/wandelroute/Grootveldwandeling

BTW nr. BE0823 900 479