Over ons

Wijndomein Hagegoud is een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit primeert boven kwantiteit. Het is ontstaan uit passie voor de natuur en voor de mooie producten die men met vruchten kan produceren. Het begon bijna 15 jaar geleden met een paar tientallen druivelaars, als een hobby, maar ondertussen is het een volwaardig bijberoep geworden. Het is wel nog steeds een"pocket" wijngaard met slechts enkele honderden stokken die we met veel passie en liefde verzorgen volgens biodynamische principes. 

Onze missie is kwaliteitswijn te maken: een gecorseerde rode wijn en frisse, aromatische witte wijnen. Het microklimaat van Geetbets, afgeschermd door de Ransberg van overmatige regen, leent zich hier uitstekend voor. Het productieproces verloopt op een ambachtelijke manier, uiteraard volgens alle regels van de kunst, maar met een minimum aan manipulaties.

Geetbets is een landelijke gemeente in het Hageland en maakt deel uit van de provincie Vlaams-Brabant. Samen met de deelgemeenten Rummen en Grazen, telt het een kleine 6000 inwoners en verschillende prachtige panden zoals het kasteel van Bets (Heerlijckyt van Elsmeren), het kasteel van Hoen en het prachtige klooster van Oriente in Rummen.
Probeer zeker eens één van de mooie wandelroutes in Geetbets zoals de Grootveldwandeling die op slechts enkele minuten van ons wijndomein passeert. Een bezoek aan Wijndomein Hagegoud is zeker de moeite waard. We geven u graag een rondleiding met wat uitleg in de productieruimte en een wandeling naar de wijngaard. Uiteraard is er aansluitend een degustatie van onze wijnen mogelijk. Gelieve hiervoor een afspraak te maken op het nummer 0473 48 27 21 of via email [email protected]
http://wandelroutes.org/wandelen/wandelroute/Grootveldwandeling

BTW nr: BE0823 900 479