Nieuws


DEGUSTATIE NIEUWE AARDBEIENWIJN: 9 & 10 december 2017 van 13u tot 18u


1 augustus 2017: de nieuwe vlierbloesemsiroop is nu beschikbaar!


Hagegoud wijnen @ JOYFFEE
Joyffee is een uniek concept van de 21-jarige barista én singer-songwriter Joyce Lemmens.
Joyffee staat voor de perfecte combinatie van lekkere koffie, muziek naar ieders hart, koesteren van relaties, lifestyle en natuurlijk: puur geluk, lots of joy!
ZEKER te ontdekken! https://www.facebook.com/joyffee/  
Sinds 1 april 2017 is deze gloednieuwe koffiebar er voor u op de Diestersteenweg 171 in Kermt.


Het nieuwe Straffe Streek boek nu in PROMOTIE: 15€ (i.p.v. 19,50€)
Vers van de pers, het nieuwe boek van televisiekok Jeroen De Pauw, culinair ambassadeur van de Vlaams-Brabantse streekproducten vanaf nu te koop ook bij Wijndomein Hagegoud! 
In dit nieuwe kijk-, kook- en belevingsboek doorkruist Jeroen Vlaams-Brabant op zoek naar rasechte streekproducten waarmee hij in zijn keuken aan de slag gaat. Je maakt samen met hem kennis met de producenten achter al dat 
culinair genot en hij trakteert je op 45 verrassende recepten met een toets puur Vlaams-Brabant. Ontdek ook de adresjes waar je de streekproducten kan kopen, proeven en beleven, naast heel wat tips voor leuke uitstapjes, leuke activiteiten, bezienswaardigheden, fiets- en wandelroutes in Vlaams-Brabant. Kortom, ontdek samen met Jeroen onze straffe streek! 
een voorsmaakje: https://www.youtube.com/watch?v=fqzXQjG0yv8


Beschermde Oorsprongsbenaming Hagelandse wijn

Voor het 5e jaar op rij heeft wijndomein Hagegoud één van de vijf door Europa erkende kwaliteitslabels behaald via een eengemaakte erkenningscommissie. Vier daarvan zijn zogenaamde "beschermde oorsprongsbenamingen" (BOB), o.a. de Hagelandse wijn.
De wijnen moeten voldoen aan een lastenboek met hoge kwaliteitseisen. De erkenningsprocedure valt onder de bevoegdheid van het Departement Landbouw en Visserij, waarbij het meest tastbare van de procedure een blinde proefsessie is door een erkenningscommissie die sinds 2014 werd geprofessionaliseerd. De 18 juryleden zijn onder meer vertegenwoordigers van de vzw Vlaamse wijnbouwers, de hotelscholen, oenologen en sommeliers.
Link naar het VTM-nieuwsbericht: http://nieuws.vtm.be/x-tra/84225-deze-wijnen-zijn-top-vlaanderen

Reportage "Veldverkenners"
Klik op deze link om meer te weten komen over de activiteiten bij Wijndomein Hagegoud: http://www.veldverkenners.be/in-het-spoor-van-de-belgische-wijnbouw